Coșul de cumparaturi

0

Nici un produs in coș.

Despre noi

Despre noi


Despre NeoGalateca

La începutul anului 2013 am lansat NEOGalateca Gallery Shop, care completează zona expoziţională Galateca şi care a devenit în scurt timp o referinţă pentru publicul român şi străin pasionat de cadouri de artă şi design, obiecte inspirate din expoziţiile Galateca sau alte expoziţii internationale relevante.

În 2015 am lansat shop-ul online www.neogalateca.ro,  ca o extensie a Gallery Shop-ului NEOGalateca, iar în 2019 am adaugat o nouă direcție: corporate hub. Atât prezenţa on line a fost înnoită, cât şi galeria-magazin a fost reimaginată, reproiectată și reconsiderată pentru a oferi o experiență inedită publicului.

NeoGalateca expune un portofoliu de produse compus din obiecte create special pentru acest proiect şi inspirate din expoziţiile galeriei, design de produs şi accesorii autohtone, branduri de design internaţionale şi obiecte de artă unice sau în serii limitate. Pentru cadouri de design românesc sau cadouri corporate am selecţionat atent un portofoliu în cadrul căruia sunt prezente lucrări ale artiştilor contemporani Anca Boeriu, Cornel Brad, Mircea Moroianu, Irina Neacşu şi branduri precum Ronativ, Una Ca Luna, Marie Nouvelle, Simina Filat sau Mormi, un brand românesc cu obiecte pentru copii.

Este unul dintre puţinele locuri din Bucureşti în care poţi descoperi „the Romanian Gift Shop” având colecţii în serie mică sau unicat, care îmbină arta şi designul sau obiecte Seletti,  cu „museum shop quality”. Selecţia  NEOGalateca conţine şi bijuterie de autor, accesorii de  piele sau textile, fashion autohton, accesorii pentru casă, design de obiect pentru copii, carte, obiecte de artă (fotografie, pictură, ilustraţie, grafică, ceramică şi sculptură). Galeria magazin completează spaţiul expoziţional al galeriei Galateca cu cele 3 spaţii, care au găzduit de-a lungul timpului performance-uri şi „camere de autor”.

În 2019 NEOGalateca oferă noi servicii dezvoltate pe noua platformă de ecommerce, precum şi:

Neo-Spații: pe lângă spațiile pentru artă contemporană, performativă, evenimente și conversații, NEOGalateca a reimaginat spațiul galeriei-magazin în trei camere de autor.

Neo-Obiecte de design: O nouă selecţie de obiecte de artă şi design, care se adresează atât publicului larg cît şi companiilor, prima cameră de autor reproiectată este dedicată obiectelor RONATIV, obiecte de design românesc pentru uz internațional realizate de Cătalin Năstasoiu. 

Neo-Perspective: pentru a întâmpina cererile companiilor pentru cadouri sezoniere și aniversare, NEOGalateca oferă din această toamnă pachete dedicate pentru astfel de solicitări. Astfel clienții galeriei pot beneficia de servicii noi, pachetele specializate și recomandă serii dedicate pentru evenimente, oferind posibilitatea de a comisiona ediţii speciale.

img

Adăugat în coș cu succes!